Overlijden Carel van der Velde

rouwkaart Carel van der Velde

 

Op 9 april 2019 is Carel van der Velde overleden. Hij is 78 jaar geworden.

Carel is in 2003 lid van onze club geworden, waar we hem leerden kennen als ingetogen, aardig, bedachtzaam en steeds met een lichte glimlach.

Al snel werd duidelijk dat hij het nodige te bieden had en hij vervulde dan ook vele taken. Zo was Carel voorzitter van de club en maakte hij deel uit van vele commissies. Ook was hij lid van meerdere  lustrumcommissies, waarvan een maal als voorzitter.

Verder toonde Carel grote belangstelling voor communicatie en informatie.  Met veel elan verzorgde hij vele jaren uitvoerige verslagen van de inleidingen bij onze bijeenkomsten.

In februari  jl. heeft Carel voor de club nog een inleiding gehouden. Zijn voordracht was, mede gezien zijn gezondheidssituatie, heel persoonlijk en zeer indrukwekkend.

Niet alleen bij onze bijeenkomsten, maar ook bij onze jaarlijkse Probus Fietstocht door Enschede zal Carel gemist worden. Als trouwe deelnemer spurtte hij vaak vooruit om van de groep een mooie actiefoto te maken.

Probus Tubantia verliest met Carel  een heel actief en plezierig clublid. Hij zal op vele manieren in onze herinnering  blijven voortleven.

 

Enable Javascript